VECKANS TÄVLING

Nu har Du chansen att vinna en gul mopedhjälm i valfri färg!
Det enda du behöver göra är att gissa rätt på vad följande bild föreställer:När du tror att du har kommit på svaret tar du med det tillsammans med ditt VISA-kort, pass och anmälningsavgift på endast 19:-¹ till Grand Hotel Stockholm. Skriv att brevet ska till en John Doe i rum 406. En man i grå kappa kommer att vänta där. Bry dig inte om de två ryska beväpnade männen - det är en ren... försiktighetsåtgärd...

Kom ihåg: Det är aldrig för sent att delta!

Skicka nu, få svar så småningom!
¹ Eventuella extrakostnader² kan tillkomma.²Pengar som bidrar till domarens välbefinnande. Så som resekostnader³ och andra fönödenheter.


³Så kallad: "Betald semester".

Själadöd och minuter

Då är det fjorton minuter kvar till klockan slår 20.
Jag har alltså 840 sekunder på mig att skriva något intressant innan Simpsons sätter igång på sexan.
720 nu.
660.
Ja, låt oss börja. (600)
Ni som har läst "När man inte gör något" ¹ förstår vad jag sysslar med. Jag har 480 sekunder på mig att göra något viktigt innan mötet med tvn börjar. Jag skulle kunna poppa popcorn, blanda saft, gå på toaletten, spana in Canal+, byta kalsonger, ta en snabbdusch, you name it.
Istället gör jag något jag lika gärna kan göra klockan 02 i natt eller 11 i morgon bitti. (360) Varför?
Jag har redan behandlat det här ämnet men eftersom jag inte har något bättre för mig (jo) så ältar jag samma sak återigen, och kanske tillför jag något:
- Jag finner en stimulans i det meningslösa skrivandet. Det är en sorts avkopplande drog. Men istället för att massproducera bestsellers i ren Karin Alvtegen-anda tar jag ut min "kreativitet" i den här bloggen. Inte ofta men det händer.
Nu är det för övrigt 240 sekunder kvar.
Vem uppskattar en text som denna? Vem vill läsa en sådan text? Vill man inte hellre läsa en god bok eller en djup dikt? Kanske fastna för en tung sångtext. Jag skriver nog för att jag är egoistisk. Jag skriver för mitt eget själviska välbefinnandes skull. Det är ingen förutom jag själv som mår bättre av att den här texten skrivs.
Så för att (60) bespara er ytterligare lidande ska jag nu avsluta några minuters själalidande på er ära. Nöjet var dock helt på min sida.
Till nästa gång!
0¹Skriven av yours truly.

RSS 2.0